Извънколедно Хо-хо-хо! Тази година ви готвим нещо хем ново, хем поредно, хем изключително интересно! С радостно пърхащи пеперуди в стомаха споделяме, че стартирахме процеса по създаване на втория микрофест на Capturing Creativity, който ще се излюпи през октомври, благодарение на финансова подкрепа на Община Габрово по програма Култура.
Главна героиня във второто издание на микрофеста е габровската художничка с международен размах Невена Екимова, която отново ще ни покани в гъстонаселения си въображаем свят с поредно чудо на съвременното изкуство. Акомпанимент на Нечето в творческото начинание прави сръчният Миро в качеството си на технически спец и личен шофьор.
Пътешествието ни започва в град Попово, където отидохме на лов за вдъхновение и материали. Посрещна ни Елена Цвяткова – ведро присъствие в компанията и ентусиазиран спонсор на микрофеста, за чийто принос сме безкрайно благодарни.Окото за вълнуващото никога не спи! Вървете с нас и останалите герои по стъпките на създаване на микрофеста, заснети в характерния за Росина Пенчева детективски бекстейдж стил в черно, бяло и много естетско.

Други бекстейдж истории

към начало